Handelsstanden i Grindsted

DSC_2862_60_442

I sidste uge hørte jeg, at handelsstanden i Grindsted i år ikke vil lade byen udsmykke til jul. Da jeg gerne ville vide, om man så ville holde juleoptog, skrev jeg den 3. nov. en mail til handelsstandsforeningens formand, men har endnu ikke fået et svar.

Jeg er nu af den overbevisning, at både det manglende svar og den manglende juleudsmykning måske skyldes, at handelsstanden har svært ved at få armene ned. Grunden hertil er vel, at medlemmernes hænder er placeret i bunden af lommerne.

Om den manglende juleudsmykning skulle frembringe nogen nævneværdig debat, vides ikke. Da jeg kom hjem til min private indkøbschef, mente hun blot, at så kunne hun købe julegaverne et andet sted.

Min mail til handelsstanden blev besvaret den 18. nov. 2014.

Dette indlæg blev udgivet i Erhvervslivet. Bogmærk permalinket.